מפגש הסיליקון קלאב
דלג על מפגש הסיליקון קלאבמפגש הסיליקון קלאב
כח המוח
יכולות המוח האנושי בעידן הבינה המלאכותית
האם המוח האנושי עדיין רלוונטי?
השאלה הזו מעסיקה היום רבים בכל רחבי העולם, לאור ההתקדמות המטאורית של כלי בינה מלאכותית כמו ChatGPT ו- Gemini והשימוש הגובר בכלים אלה.
טובי חוקרי המוח בישראל יגיעו למיפגש הקרוב של הסיליקון קלאב וישתפו אותנו במחשבותיהם על היכולות הייחודיות של המוח האנושי, כגון יצירתיות, אינטואיציה והבנה עמוקה של קשרים חברתיים, תוך השוואה ליכולות של מערכות בינה מלאכותית מתקדמות.
במפגש נעסוק בשאלות כיצד המוח האנושי מייצר חדשנות? לאן יתקדם חקר המוח והאם נבין בעתיד את המנגנונים העצביים המייצרים תחושות כמו שמחה ועצב? אילו יכולות ייחודיות יש למוח האנושי והאם בינה מלאכותית תוכל אי פעם לשחזר את המורכבות של המוח האנושי?
הצטרפו אלינו למפגש המרתק בו נבין ונתפעל מכוחו יוצא הדופן של המוח האנושי.
המפגש יתקיים ביום שני 6 בינואר, 2025 בין השעות 18:30-21:30
באודיטוריום חברת יבמ, בית יבמ, דרך אם המושבות 94, פתח תקווה
IN THE NEWS
סיליקון קלאב
מפגש פורום מנכ”לי ההייטק המכונה הסיליקון קלאב שנערך לאחרונה הוקדש לחברות בתחום טכנולוגי חדשני הנקרא Deep Tech. מדובר בחברות העוסקות בפיתוח פתרון המבוסס על אתגרים מדעיים או הנדסיים מהותיים. כדי לפתח פתרון שכזה נדרשים מאמצי מו”פ ממושכים והשקעות הון גדולות. הסיכון העיקרי בפיתוח זה הוא התגברות על האתגרים הטכנולוגים שכן הסיכוי להצלחה בשוק גבוה למדי ברגע שהמוצר מושלם בשל הערך הברור של הפתרון הטכנולוגי. כמו כן ההשקעה המהותית במו”פ של חברות Deep Tech מייצרת מוצרים שקשה לחקותם והם בעלי קניין רוחני רב ערך.קרא עוד
חמש המדינות המובילות ברובוטיקה: דרום קוריאה, יפן גרמניה ארה”ב וסין פונות לכיווני השקעה שונים בכל הנוגע למימון מחקר ופיתוח בתחום הרובוטיקה. כך עולה מדו”ח שפרסמה הפדרציה העולמית לרובוטים – IFR, ארגון הפועל בפרנקפורט, גרמניה.קרא עוד
תמונות ממפגש ינואר 2025
דלג על תמונות ממפגש ינואר 2025תמונות ממפגש ינואר 2025
תמונה 8
תמונה 7
תמונה 6
תמונה 5
תמונה 4
תמונה 3
תמונה 2
תמונה 1